7 september: dag 4 Philly

Vandaag moesten we toch wel de wekker zetten. Om 9:30u zouden we met de Greyhound bus naar Philadelphia gaan. Tegenover ons hotel zit een Dunkin donuts. Ik heb daar ons ontbijt gehaald en dat beviel goed!

Na het ontbijt hebben we de metro genomen richting Port Authority bus terminal. Daar stond onze Greyhound bus klaar.

In de terminal was WiFi. In de bus zou ook WiFi moeten zijn, maar deze werkt niet goed. Verder was de bus behoorlijk verouderd. Er waren ook stoelen die niet rechtop gezet konden worden. Tijdens het rijden rammelde de bus ook behoorlijk. Maar de chauffeur reed wel goed hoor en binnen twee uur waren we in Philadelphia.

We zijn eerst wat wezen eten bij Iron Hill Brewery. Dat was heerlijk!

Toen zijn we naar Macy’s gelopen.

Macy’s zit in een mooi oud gebouw met prachtige ornamenten.

Nadat we weer wat kleding hadden gekocht zijn we weer terug gelopen.

Helaas werd mijn moeder niet lekker. We wilden toch nog met de taxi naar het oudste straatje van Philly, Elfreths Alley, gaan. Maar de taxichauffeur wilde ons niet brengen. Hij zei dat we het makkelijk konden lopen. Terwijl we hadden uitgelegd waarom we toch met de taxi wilden gaan. We waren het zo zat dat we besloten om naar het station te lopen om te kijken of we eerder met de bus terug konden gaan. We hebben de situatie uitgelegd en konden meteen in de bus stappen die klaar stond. In de bus hebben we allebei wat geslapen.

Wij vonden Philadelphia best wel tegenvallen. Ik denk dat het ook komt, omdat we in NYC verblijven. NYC is zo overweldigend. Wij vonden Philadelphia niet bijzonder. Wij hadden er meer van verwacht.

In NYC aangekomen hebben we de metro richting ons hotel gepakt. Met mijn moeder ging het wat beter. We hebben ons avondeten genuttigd in ….the Bailey 🙂 Ach ja….het is dichtbij en lekker eten! Na het eten zijn we nog naar TJ Maxx gelopen. Deze zit op een paar minuten afstand lopen van ons hotel.

Morgen gaan we alweer naar huis. Gelukkig worden we pas om 15:00u opgehaald. Dus we hebben nog tijd om wat leuks te doen.

Advertentie

2 gedachten over “7 september: dag 4 Philly

  1. Wat jammer dat het tegenviel, best nog een trip er naar toe. En zonde dat je moeder niet lekker werd. Stom van die taxichauffeur…
    Geniet nog van de laatste uurtjes NY, en alvast goede reis terug.

    Like

    1. Ja, echt wel zonde. We hadden ons er erg op verheugd. Op zich is Philly wel leuk voor een paar uurtjes haha, maar ik zou er niet meer langer dan een dag naar toe gaan. Maar dat is persoonlijk hoor. Wat wel gaaf was, is dat al onze favo winkels in dezelfde straat zaten…Marshalls, TJ Maxx, Burlington, CVS, Macy’s 😀

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s