Dag 18 (en een beetje dag 19)

Zondagochtend werden we na een gebroken nacht wakker. Midden in de nacht viel er iets om in de keuken. We dachten serieus dat er iemand in huis was. Het bleek echter alleen maar een lepel te zijn, die was van de bus met koffie gevallen….zucht…

Ons laatste ontbijt in Florida deze vakantie, hebben we genuttigd bij de Denny’s. Het ontbijt was lekker. Geen foto’s gemaakt hihi. Maar jullie kunnen je allemaal wel voor de geest halen hoe het ontbijt eruit ziet. Anders even mijn blogs doorspitten whaha!

We hebben niet vaak bij Denny’s gegeten deze vakantie. Wij vonden thuis ontbijten ook fijn.

Na het ontbijt zijn we nog even wezen zwemmen in het zwembad bij Shorewalk. We waren alleen bij het zwembad. Dat vind ik altijd zo prettig, dan is het net een privé zwembad Haha.

We konden alles op ons gemak doen. Tussen de middag hebben we thuis geluncht. Hierna zijn we nog even naar DQ gereden voor een lekker ijsje. Ik koos een blizzard en Peter een sundae met peanutbutter.

Thuisgekomen nog de laatste dingen opgeruimd en ingepakt. Toen was het toch echt tijd om te gaan. We wilden niet gaan, we zouden best in Florida willen wonen. Maar misschien komt het er ooit van. Je weet het niet. Nu moesten we gaan, we hebben iets teveel verplichtingen in Nederland…..

Toen we weg wilden gaan deed het deurslot het opeens niet meer. Nouja! Het is een codeslot. Er was steeds een rood lampje te zien. We hebben het op Google opgezocht en het bleek om low battery te gaan. Ik heb geprobeerd de werkster te bellen. Ze nam niet op, dus voicemail ingesproken. Ook heb ik de eigenaar gemaild. We moesten echt gaan. Dus deur dichtgetrokken en van het slot gelaten.

Op het vliegveld ging alles soepel. Auto inleveren gaat altijd heel snel. Ik had geeneens de tijd om de auto te bedanken voor de goede zorgen. Er sprong al iemand in om weg te rijden. Wel grappig, want toen we aankwamen was het heel druk met veel auto’s. We stonden even te praten met iemand en binnen no-time waren alle auto’s weggereden. Vanaf de autoverhuur ga je sinds 1,5 jaar met een shuttle van/ en naar de terminal. Dat gedeelte is nieuw.

Het inchecken bij Lufthansa ging ook snel. We waren al online ingecheckt, maar de koffers moesten we afgeven.

Op Tampa Airport zit een hardrock café. Daar hebben we nog even wat gegeten. Toen zijn we naar de gate gelopen. Op Tampa Airport ga je ook vanaf de main terminal met een shuttle naar de juiste gate. De TSA controle ging goed. Al moest ik wel extra aan mijn enkels??? gefouilleerd worden…..vaag hoor, mijn schoenen waren uit, had wel sokken aan.

In het vliegtuig hadden we wederom stoelen met extra beenruimte gereserveerd. Dat was echt heel erg fijn. Het was een rustige vlucht. Wel hadden we halverwege last van turbulentie. Wat ik ook irritant vind, is dat sommige mensen zich optrekken aan je stoelleuning. Of als ze langslopen ze zich vasthouden aan je hoofdsteun. Vooral als je net even je ogen dicht hebt gedaan om te proberen te gaan slapen.

Onze landing was vreemd. We waren geland en meteen stegen we weer op. Een doorstart dus. Nog nooit meegemaakt. Er bleek een ander vliegtuig te staan. Iedereen was zo moe van de reis dat we er rustig onder bleven. We moesten nog 10 minuten rondcirkelen, alvorens we konden landen. Wij vonden de overstap op Frankfurt niet fijn. We waren doodmoe en dan moet je voor 45 minuten naar A’ dam zoveel moeite doen. Ook hadden we vertraging. We hebben een uur in het vliegtuig moeten wachten. Ik heb trouwens gewoon geslapen….(dat lukte toen wel…). Bij het landen op Schiphol mijn hoofd gestoten tegen het raam, Haha ja ik lag weer te slapen. Wel grappig…want opstijgen en landen vind ik altijd erg eng.

We waren pas om 17:00u thuis. Ik had steeds het gevoel dat ik in een soort van Twilight zone zat. Ik voelde de slaap aan mij trekken, maar ik moest doorgaan. Uiteindelijk om 21:15u mijn bed ingerold en er vanochtend om 10:15u uitgekomen. Dus 13 uur geslapen.

Nu op de bank deze blog aan het typen, met mijn hondje Tommy die lekker tegen mij aanligt. Ik heb hem echt gemist. Dus dat was ook wel een reden om niet in Florida te blijven 🙂

We kunnen terugkijken op een mooie reis. De eerste week was druk en we hebben veel gezien. De tweede week was relaxed. We hadden niks op de planning staan. We zijn ook niet ver van Bradenton af geweest. Alleen een keer naar het casino in Tampa.

Advertentie

Een gedachte over “Dag 18 (en een beetje dag 19)

  1. Welkom thuis! En ach, je hondje, hoe lief! Fijne terugvlucht , op de doorstart en dat getrek aan je stoelen na dan, vind dat ook zo irritant. Overstap terug in Frankfurt trekt mij ook niet zo… heb hem liever in de US, en daarna in 1 ruk naar Amsterdam.
    Mooie vakantie hebben jullie gehad. Bedankt voor de blog en tot de volgende keer!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s