Dag 17 laatste volledige dag :(

Vanochtend weer lekker thuis ontbeten. Morgenochtend gaan we nog wel een keer buiten de deur ontbijten hoor, dat kan toch niet anders? 🙂

Vandaag ook nog even genoten van het strand. We waren van plan om een stukje door te rijden langs Cortez Beach. Gelukkig hebben we dat niet gedaan. We hebben vrij vooraan geparkeerd waar het strand nog redelijk breed was. Het was namelijk hoog water. Toen ik een stukje ging lopen zag ik verderop dat het water vrij ver het strand op was gestroomd. Het strand was daardoor ook zeer smal. Wij moesten op ons stukje strand wel steeds verder naar boven toe opschuiven. Het water kwam steeds hoger te staan….Het water was weer heerlijk. Dat ga ik echt missen hoor.

Wij wilden vanmiddag toch nog de tramtour maken in Myakka. Ik belde nog speciaal naar het park toe, om te vragen hoe laat de tour zou vertrekken. We zouden de tour van 14:30 nemen. Maar op een één of andere manier lukte het niet om op tijd te vertrekken vanaf ons appartement in Bradenton. Volgens de navigatie zouden we 14:22 aankomen in Myakka… maar ja…het is vanaf de Ranger station nog zeker wel 10 min rijden naar het grote meer …. We hadden het kunnen redden als we 5 minuten eerder waren vertrokken en we in het park niet van die slome figuren voor ons hadden gehad. Toen we bij de tour aankwamen reed de tram net voor onze neus weg, zucht…. Het probleem is dat ons appartement vrij ver van de I-75 af ligt. Vanuit het appartement in Sarasota ben je in no-time in Myakka.

We twijfelden of we dan maar voor de boat tour zouden gaan. Deze zou 15:00u vertrekken. Of we moesten wachten tot 16:30 om alsnog met de tramtour mee te gaan. We hadden hier geen zin in 🙂 Dus we hebben in het restaurantje een milkshake genomen en hebben daarna een stukje door het park gelopen. De luchtvochtigheid en UV-index waren vandaag zeer hoog. Ook de gevoelstemperatuur. Het was echt bloedheet. Wel nog even genoten van de mooie natuur.

Helaas geen Gators gespot. Volgende keer beter. Ik wilde nog ergens anders kijken of er Gators waren, maar Peter wilde niet meer. Hij probeerde mij af te leiden door over UTC mall te beginnen. Slimme truc, heeft hij van mij haha! Ik gaf toe en we besloten naar de mall te rijden. Maar toen we vlakbij waren leek het mij leuker om aan de overkant van UTC mall een kijkje te gaan nemen bij TJ Maxx en nog wat andere winkels.

Hierna zijn we naar onze favo Thai gereden. Dat was weer heerlijk. Na het eten ‘thuis’ koffie gedronken. Toen nog even boodschappen gedaan bij Walmart. We hadden nog een paar dingen voor thuis nodig. Na het boodschappen doen nogmaals de auto gewassen. We hebben veel last van vogelpoep. Ook moest de auto gestofzuigd worden. Het halve strand lag erin (vandaar het smalle strand vandaag whahaha 🙂 )

Ook nog even bij CVS gestopt. Daar had ik ook nog wat nodig.

Toen we weer thuis kwamen stond mij een vervelend klusje te wachten, de koffers inpakken… Ik heb daar zo’n hekel aan brrr! Het was zo gedaan eigenlijk. Alles past goed erin. Morgen gaan we om 15:30 naar het vliegveld in Tampa. Dus we hebben nog een mini-dagje in het appartement. Dat is relaxed.

Advertentie

Een gedachte over “Dag 17 laatste volledige dag :(

  1. Meh… en dan zit het erop. Wel mooie laatste dag met natuur. Jammer dat jullie de tramrit gemist hebben.
    En nog even lekker shoppen, mis de winkels wel hier.
    En het lekkere warme water, gisteren met voeten hier in de zee gelopen, maar de temperatuur is wel even iets anders hier… 13 graden!!
    Geniet van de laatste uurtjes, en lekker uit ontbijten. Goede reis naar huis!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s